Tandläkarbesök …

Idag har jag hunnit med morgon möte online, lektioner med muntliga förhör, pedicure och så även tandläkarbesök. Jag tillhör de som vill gärna gå 2 ggr per år för att ha lite extra koll på mina tänder då jag ogillar tand överraskningar :)

Min tandläkare sedan flera år heter Per Erlandsson och innan honom gick mina morförälder, mor och morbror till hans pappa Kjell som också var tandläkare. Idag chokade jag honom när jag bad om en sexy tandläkarmin.

Per skrattade som tur är gällande mitt önskemål för kortet :)

Det jag uppskattar väldigt mycket hos honom är att han är inte den tandläkare som vill få dig på flera återbesök för att tjäna extra pengar. När han säger att något behövs göra då vet jag att det verkligen är så vilket är en enorm trygghet då vi alla vet hur dyra tandläkarbesök kan bli om man tvingas på flera återbesök.

Idag blev det en vanlig rutin kontroll med lite extra putsning och flor behandling.

Fick även med mig några munskydd till mor då jag såg den han hade på sig och likt Julia i ”Pretty Woman” när hon shoppar sa jag istället att ”mor skulle vilja ha en sådan”. Voilá fick jag med mig några och hon kommer att bli glad över de när jag lämnar de utanför hennes dörr imorgon med en hälsning från Kjell.

Kliniken där Per jobbar finns centralt på Österlånggatan 74 och telefon numret är 033-139966 … Detta är inget samarbete med ett tips till dig som vill ha en trygg, pålitlig och duktig tandläkare.

Efter att ha varit hos honom var jag rätt så trött men tvingade mig till Pickesjön för att gå den där sköna promenaden runt sjön.

Extra mysigt då jag mötte den här lillen :)

Efter promenaden fick jag lite ont i höfterna igen vilket jag hoppas är bara ett tillfälle. Har inte haft någon smärta i de på ca 2 månader så vore väldigt tråkigt om den kommer tillbaka …

Nu ska jag leta efter en serie eller film att titta på …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *