Brunch på Doktor Glas …

Igår kväll somnade jag framför teven och idag vaknade jag först vid 8. Från sömnlösa nätter till två där jag har sovit som en prinsessa. Väldigt konstigt och vet inte riktigt vad mina sömnsvårigheter beror på. Tacksam dock för att äntligen känna mig utvilad.

Det blev en promenad genom delar av Göteborg för att äta brunch på Doktor Glas HÄR.

Jag älskar bruncher och idag blev det en chia pudding, en latte och sedan tog jag lite av de där amerikanska pannkakor som var riktigt mumsiga men som blev för mycket efter min mättande pudding.

Framför sig satt en grupp tjejer som pratade om serier/dokumentärer för att gå över till att googla på hundvalpar och olika raser. Även om jag inte medvetet gick in för att lyssna på räckte det med att de sa ”hundvalp” för att de skulle fånga min fokus :)

Efter en stund började det regna en hel del så tanken på att ta en promenad tillbaka ändrades till att boka en Uber.

Packade sedan ihop mina saker, en liten stund i soffan framför datorn och sa åkte jag hem till mig i småstaden efter en skön helg med den mysiga utflykten till slottet (se föregående inlägg).

Nicole låg i soffan i pyjamas sa tog också på mig min (vi har likadana från VS) och med Molly liggandes mellan oss.

Klockan är snart 15.30 och resten av dagen tänker jag göra så lite som möjligt :)

2 thoughts on “Brunch på Doktor Glas …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *