Massimo Dutti & kaffe i solen …

Nu när jag inte längre har butik har tipsen på kläder minskat vilket verkar vara något många av er läsare saknar så ska försöka skärpa till mig på den fronten och ge er emellanåt just det.

Något jag gillar väldigt mycket och använder (man kan nämligen gilla plagg som man ändå aldrig tar på sig) är rena (utan en massa volanger) skjortor/blusar som dock ska vara helst enfärgade (print och framförallt blommor tillhör inte my ”cup of tea”även om fint på andra)

Min dotter påpekar att jag har väldigt många sådana vilket stämmer men de är lite olika varandra :)

Min väninna Mikaela delar denna min smak för just bland annat vita skjortor och sådana i linnen i naturliga nyanser.

Hon skickade därför tips till mig på en vit skjorta från Massimo Dutti och även om jag har 5 vita skjortor men i olika modeller så hade jag inte en exakt sådan så vid 10.30 gick jag till butiken och köpte mig den och en linneskjorta i en vacker nyans av sand.

Lovade Mikkan att inte ha på mig just dessa när jag hälsar på henne i Sigtuna för nu har vi exakt samma blusar men å andra sidan tycker jag att en vit skjorta och jeans är bland det snyggaste som finns.

Båda finner du på Massimo Dutti HÄR och detta är inte något samarbete men två stilsäkra tips som du även kan dressa upp till andra byxor än jeans om så önskas.

Då jag är i Göteborg den här helgen och solen skiner så tog vi en kaffe som vi köpte hos i denna lilla söta vagn. Italiensk kaffe är vad som lovas och kvinnan som tog betalt har bott i Florens så fick prata lite italienska medan jag fick min lilla take Away som sedan njöts sittandes på en av de borden som fanns just där.

Vid 13 tiden tog vi bilen för en liten utflykt. Om den i nästa inlägg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *