Kan man bli grön av grönsaker?

Mellan mina lektioner hade jag idag tid för en promenad runt Pickesjön, något jag verkligen behövde för att lämna lite min köksstol och dator och röra istället lite på mig.

Vilket ljuvligt väder och så många som var ute och gick/sprang denna soliga torsdag.

Hade tänkt gå 2 rundor (7 km) runt sjön men kände mig lite svag (kör ju min juice detox) så nöjde mig med 1 runda istället. Just idag skulle jag gärna byta ut mina juicer mot en pizza med prosciutto, kapris, vitlök och ruccola. Det vattnas i min mun och jag kommer att drömma om en pizza bagare inatt :)

Tog mig runt, njöt av att jag hade fått lite syre och sol på ansiktet och så njöt jag lite till när jag var hemma igen och kunde få dricka ytterligare en av mina 5 juicer. Den mättade i fem minuter idag :) till skillnad från i tisdags då jag inte ens tänkte på mat. Märkligt hur olika man kan känna…

Nu har jag tvättat håret och med den långa längden jag har just nu (får klippa upp det snart :) så gjorde det tom. ont i min hårbotten när jag böjde mig ner (så himla tungt, hahaha!)

Gäspar och längtar redan till sängen trots att klockan är bara 18, gissar att kroppen är lite tom på energier just nu men imorgon ska den få starta med lite gröt <3

Jonas Colting har sagt att sannolikheten att du blir fet av fett är lika stor som att du blir grön av grönsaker (tror att han har uttalat denna mening) men just nu tycker jag nog att jag har en liten grön nyas över mig :)

2 thoughts on “Kan man bli grön av grönsaker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *