Hår och mer grönt …

Det där med sömnlöshet börjar bli lite av ett problem för vaknade vid 3 och kunde inte somna om … Gäsp!

Med lite av den där beiga tonen som en av Instagrams alla filter bjuder på så är tröttheten inte lika markant och här nedan ser du håret som min vän Fazli fixade igår.

Älskar de mjuka lockarna som jag själv inte får till när jag leker frisör här hemma och gårdagens extensions som han satte i är 45 cm (som han dock sedan klippte upp) och han la i 120 stycken. Jag har keratin för tycker att tejp extensions känns som en peruk på mig och märket är Great Lenghts.

Lektioner från 8.20 idag med ny jobb dator då den gamla är nu inbytt. Jag har mina lektioner från köksbordet och Nicole får hålla sig till sitt sovrum idag. Inte alltid vi är överrens men idag får den som betala hyran (jag :) bestämma …

Hämtade dagens 5 gröna juicer mellan mina två första lektioner för kör 3 nya dagar av DENNA juice detox från Systramii som heter Juice Cleanse Master.

Tycker att de är super goda och att tillföra kroppen rena råvaror gör att man känner sig fräsch, en känsla jag inte riktigt får när jag fikar eller äter godis till mina Netflix dokumentärer. Att äta en morot till de känns i nuläge inte riktigt lika mysigt men vem vet, jag kanske lyckas ändra mina tankar kring vad ”mysigt” kan innefatta.

Nu är klockan 13, jag har en lektion till (totalt 4 idag) och så väntar möten på eftermiddagen. Mycket stilla sittande blir det nu när vi kör distansundervisning vilket jag inte är van vid då jag alltid står under mina ”vanliga” lektioner.

Ska gå och pussa lite på Molly innan nästa lektion så önskar dig en trevlig dag så länge <3

2 thoughts on “Hår och mer grönt …

  1. Håller med dig ang tejphår, men aldrig provat din variant, upplever du att den är mera hållbar? Tycker den med tejp syns så snabbt när håret växer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *