Hollywood, kaffe och boende …

Har tittat färdigt på en serie som inte handlar om true crime men om att fullfölja sina drömmar, den heter Hollywood och finns på Netflix, underbar!

Klockan 11 mötte jag upp min fd kollega Lotta på kafé Balthazar för en mysig gemensam stund med en massa uppdateringar då vi inte har setts sedan slutet på förra sommaren. Alldeles för länge sedan helt enkelt!

Nicole är nu iväg med vänner och kan bara konstatera att när jag var i hennes ålder hade jag definitivt inte det sociala livet hon har men så länge den där smilgropen sköter sig så får hon den friheten under ansvar som man så gärna vill ha i en viss ålder.

Tur att Molly är med mig denna lördag kväll istället <3

Imorgon ska jag åka på lägenhetsvisning i Göteborg, det är inte jag som söker lägenhet just nu men en vän som har hittat en fantastisk sådan och då jag älskar speciella och vackra lägenheter (som majoriteten misstänker jag) får jag följa med och säga mitt :)

Alltid kul att gå på visningar även om mitt drömboende är och kommer nog alltid att vara den där lyxiga ranchen i Colorado eller Montana. Apropå drömmar i guess <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *