Olika former på naglar …

Förra gången jag gjorde mina naglar fick jag en form som jag inte riktigt trivdes med då de var lite för raka och breda jämfört med hur jag brukar ha de för ni ska veta att det där med shapes på naglarna är inte så självklar.

Formen jag gillar brukar kallas för ballerina då jag föredrar när de smalnar av lite.

Efter att ha haft ombre tog jag igår färg och till en början ångrade jag valet men har nog redan vant mig för lite läcker är den allt tycker jag nog.

Som sagt, från naturligare ombre till en röd/lila färg, kontrasten blev lite stor till en början …

Här nedan ser du en liten guide över olika former där ”square” verkar vara den som många väljer men som jag personligen väljer bort.

Ballerina är som sagt min favorit …

Näst sista gången jag gjorde de valde jag också en färg som jag till en första början var lite tveksam till då de var lite för pink för min smak men det är alltid svårt att välja färg utifrån de där prover man ser.

Formen syns tydligt på bilden nedan dock så avslutar med den detta inlägg om något så djupt och viktigt som naglar men med även insikten att allt i livet behöver inte vara det <3

Ska snart hämta mors Ipad för att lämna tillbaka den till henne efter min första lektion och idag väntar en dag med tre online lektioner i psykologi och rättningar av inlämningar medan jag dricker dagens juicer.

2 thoughts on “Olika former på naglar …

    1. Skulle ha låtit de göra de kortare men så gjorde jag inte det :) Hade också mer fyrkantiga innan men tycker att fingrarna ser lite längre ut med den här formen så har fastnat för ballerina <3 Tack snälla ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *