Dag 2 juice detox …

Dag 1 gick bättre än förväntat, hade en liten dipp då jag var hungrig vid 18 tiden igår vilket nog inte var konstigt då det doftade lasagne i mitt kök.

Även om jag detoxar så gör nämligen inte alla i min omgivning det så fick dricka min juice medan en viss person åt en stor portion lasagne med glass som efterrätt… Ja, ja … Min vilja prövades kan jag lova …

Dag 2 sägs ofta vara den jobbigaste men känner inte riktigt av det ännu. Jag är ju den som kan gå en hel dag utan att äta för att sedan gå och små äta när jag kommer hem. Allvarligt, Netflix dokumentärer är så mycket bättre när jag kan äta något gott till de :) men ska försöka ändra på denna osunda tankeställning (märk: försöka = fel inställning).

Juicer och lektioner och nu är den värsta tiden då jag gärna skulle kunna gå och titta vad som finns i skåpet för där finns tyvärr en hel del som frestar men så har jag köpt denna juice kur och tänker fullfölja den utan fusk.

Vägde mig dag 1 på morgonen så får ni reda på hur mycket jag har gått ner när jag väger mig efter 3 dagar (fredag morgon). För mig handlar det förvisso att ta bort mina extra Nutella kilon men även för att pröva lite min vilja och karaktär. Klarar jag detta så klarar jag kanske att hålla mig till lite sundare vanor?

Den juice detoxen jag har valt beskrivs på Systramiis hemsida HÄR som följande till er som frågar och där finner ni även bland annat priser och annan information.

Master Juice Cleanse är till för dig som vill gå Hard Core – all in for healing!

Under denna cleanse går detoxen djupt in på cellnivå vilket kan göra att du har mindre energi under själva cleansen, men som gör att du efteråt känner en stor och tydlig förändring i kroppen. Genom att bara tillföra i princip endast juicer från grönt till kroppen, snabbar du på cleansen samtidigt som den går på djupet. Alla cleanser i Master är gröna juicer.

Nu är klockan 20.20, jag har en juice kvar idag och har precis tvättat håret så dags att torka det och fixa till burret :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *