Tipsa gärna …

Klockan är 3 på natten och jag har fortfarande inte lyckats somna … Hade åter problem med andningen (så som jag har haft det nu i 4 veckor på kvällstid fram och tillbaka) så imorgon måste jag ringa vårdcentralen så att de får fixa något för även om ofarligt så är det rätt så obehagligt.

Något som dock inte är så obehagligt om intaget sker i lagom mängder vilket det alltid gör i mitt fall då jag brukar skämta om att jag är nog den enda italienska som inte tål mer än två glas vin är just ”il vino”.

Har du något rödvin du vill rekommendera? Tycker att det är lite mysigt att ha några flaskor hemma (har knappast någon vinkällare :) så tipsa gärna

Tik tak, nu är klockan 3.20, ska försöka åter att blunda och drömma mig bort till mysiga vingårdar i Toscana inte så mycket för vinerna men för den vackra landskapen och de mysiga byarna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *