Juice detox …

Ni vet den där burken med Nutella som jag köpte ifall vi skulle få för oss att baka här hemma? Något jag borde veta i min ålder är att jag borde ha vetat bättre för vitt fluffigt bröd med Nutella är så himla gott och att jag skulle tro att den där burken fick vara oöppnad tyder inte på någon vidare självinsikt från min sida, ingen alls …

Oavsett Nutella så kände jag att det är dags för en juice detox då jag gjorde en (var tvungen att kolla när) i november 2018 vilket är länge sedan. Idag som då bokade jag min juice detox hos Systramii.

HÄR kan du läsa om de olika juice cleanserna (och dess ingredienser) de erbjuder och själv valde jag den som enbart består av gröna juicer och som går under benämningen Juice Cleanse Master.

Vid 9.30 gick jag till Systramii för att hämta dagens fem juicer som underbara Sarah (som har varit min elev i italienska för 23 år sedan) hade förberett åt mig.

Så fort jag kom hem mumsade jag i mig den första och nu dricker jag precis numero 3 som består av äpple, fänkål, gurka och basilika.

Man får planera in de så att de räcker under hela dagen. Mitt största ”problem” är att jag vill ha något på kvällen men då gäller det att gå och lägga sig lite tidigare, en strategi jag använde mig av förra gången jag gjorde denna detox.

Kollade i min blog och då (november 2018) höll jag på i 5 dagar (de sista 2 dagar hade jag fuskat med några dadlar) och gick ner 2,3 kg som jag höll länge. Nu tänker jag köra 3 dagar denna vecka och 3 nästa så håller er uppdaterade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *