Mjukglass premiär …

Det vackra vädret idag lockade till sig en viss mjukglass premiär <3

Så fort jag kom till Borås gick jag direkt till Stadsparken där min dotter jobbar på glassbaren i Orangeriet.

Oh nej, det är min mamma”! :)

Underbart att hon har redan nu, när vädret lockar till glass, har fått börja jobba lite på helger och vardagar efter skoltid och att hon har sommarjobb här för andra året. Att hon trivs med sina kollegor, chefer och arbetet i sig är självklart stora bonus. Själv är jag glad att hon har nära hem som den lilla hönsmamman jag är :)

Köpte mig en mjukglass med chokladströssel och njöt av denna premiär.

Förutom mjuklass har de självklart även kulglass och en massa annat gott så titta in där när du är glass sugen …

Nicole är verkligen grym på att spara och har verkligen sedan nyår sparat både lite födelsedag och julklappspengar samt sådant hon har tjänat på sitt extra jobb under vintern då hon har vissa helger stått i garderoben på en bowling hall. Dessa pengar var tanken att hon skulle ha till sin semesterresa men hur resandet blir denna sommar återstår att se. Trots att det finns skor och kläder hon skulle vilja ha så rör hon inte sina pengar till sådana köp vilket är riktigt imponerande. Bra Nicole om du läser detta!

Nu är klockan strax efter 19 och skönt att vara hemma. Ska titta på en dokumentär och bara njuta av denna söndag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *