Att ha räddat apelsiner …

När vi var och åt frukost imorse på mini stället RE-Gbg så drack vi denna juice för vem vill inte rädda apelsiner som är för fula, för stora, för gula som det står på etiketten på denna flaska?

Vad tror ni? Är detta verkligen juice på apelsiner som annars aldrig hade fått bli juice då de hade slängts eller är detta en fantastisk kommersiell idé för att ge en produkt en ”story”?

Minns nämligen när jag sålde utsöta väskor från ett känt amerikanskt märke. Jag berättade för kunder att just denna väska hade figurerat i filmen ”Mästerkatten” och väskorna sålde slut. Fick sedan reda på att det var stövlarna vi sålde från detta märke som figurerade i filmen och inte väskan. Hahaha! De var riktigt fina oavsett men hade de sålt lika bra om jag inte hade kommit med den där extra informationen?

Att ha räddat några apelsiner känns bra denna söndag så nu önskar jag alla buonanotte och apropå juicer ska jag juice fasta från tisdag för att rensa lite kroppen. Gjorde det för 1-2 år sedan och mådde prima så nu är det snart dags igen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *