Melissa 42 år !!!

GRATTIS till min lillasyster på FÖDELSEDAGEN!!!

Skrattade när jag ringde igår och fick höra hennes son Leo berätta glatt att de hade en massa presenter till henne. Melissa berättade att barnen har gått runt och slagit in sina egna leksaker och några av hennes saker som hon idag fick tillbaka i presentförpackning.

De har verkligen förstått det där med recycling kan man lugnt säga.

Fick detta kort imorse på alla de gåvor hon har fått från sina barn. Hur gulligt som helst <3

Beställde självklart en present till henne men den lär hon få i början på maj då jag fick information att pga. att Italien är i karantän så är leveranser försenade … Attans att den hann inte i tid eller att jag inte var ute i god tid.

När vi var små <3 Fick vara först i familjen att hålla henne när en av de som jobbade på BB i Bologna räckte henne till mig och minns som igår när vår pappa kom in till mitt rum för att berätta att jag skulle bli storasyster <3

Längtar efter den dagen då bara hon och jag kan ta några dagar i någon stad i Europa för att bara sitta och prata på någon uteservering och få umgås så som vi aldrig får göra <3

Jag har självklart ringt och sjungit ”Tanti auguri a te” med min hemska sångröst (tacksam att hon inte la på :) och nu fick jag bild på den kakan hon bakade igår kväll och som de nu ska äta till frukost. Mums på den …

Hoppas att du får njuta av en mysig dag trots alla omständigheter, TI VOGLIO UN MONDO DI BENE!

One thought on “Melissa 42 år !!!

  1. Hej

    Vilken mumsig kladdkaka om de nu är de, god ser den ut att vara, jag blev riktigt sugen på något nu. Snart kommer ni säkert få träffas igen
    *** Grattis Melissa ***
    Ha en fin helg
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *