Röd stuga med vita knutar …

Något jag tycker är väldigt mysigt när jag tar promenader där det finns hus är just att titta på de och fundera på vem som bor där.

Innan jag flyttade till Sverige hade jag den lilla drömmen om att köpa ett rött hus med vita knutar. Jag hade verkligen den bilden om vad jag ville ha som finns på många somriga svenska vykort. Väldigt svensk och en liten idyll att bosätta mig i. Istället blev det en lägenhet i Borås. Glömde, jag skulle även ha en kennel och föda upp hundar och istället har jag nu en katt :)

Idag när vi gick en kortare promenad gick vi förbi detta lilla röda hus med vita knutar och visst ser den ut som hämtad från det där svenska vykort som finns att köpa i olika varianter?

Såg några vita hus som jag gärna hade skulle kunna tänka mig på sommaren men annars är jag nog mer lägenhetstypen om inte någon som fixar trädgård och allt praktiskt ingår :)

Ca 11 grader så inget sommarvärme än men ett fantastiskt väder som verkligen gör att Sverige visar sig från sin bästa sida <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *