Psykisk ohälsa och Coronakrisen …

Följande stod i Aftonbladet.se idag:

Det är en väldigt speciell tid med olika begränsningar, där många känner en oro för morgondagen gällande riskerna att själva drabbas av Covid-19, att behöva hålla sig isolerad med den saknad av sociala kontakter som detta innebär, att kanske ha blivit av med sitt jobb eller riskera att bli det med alla de tankar på ekonomin som detta kan innebära. Att ens psykiska hälsa kan påverkas i en situation som vi befinner oss i nu är inte så märkligt men så viktigt att regeringen nu satsar hela 24 miljoner på den osynliga sjukdomen som allt för ofta uppmärksammas alldeles för lite.

Vill du prata med en psykolog online finns det olika appar som erbjuder detta: Mindler, Kry och Capio är bara några av dessa men under Folkhälsomyndighetens egna länk HÄR finner du även andra stödlinjer.

Så viktigt för alla att dessa pengar investeras när de så stark behövs <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *