Bubbel & Monopol …

Igår kväll mötte jag upp min väninna Ann-louise för lite bubbel, en delad förrätt och en delad pizza. Halva portioner är light :) Gott och mysigt att bara sitta en stund och social distansering tillämpades på restaurangen vilket jag tycker är helt rätt.

Bra när restaurangerna tar sitt ansvar för då kan gästerna komma och äta/stötta verksamheter utan att själva känna sig oansvariga eller riskera det som man denna period verkligen inte ska.

Samtidigt som vi satt på restaurang Vinci var våra döttrar och kompisen Tilda hemma hos oss så vi bestämde oss för att, efter vår light middag, göra de sällskap. Kunde inte annat än att bli ett populärt beslut för hur glada kan inte tonårsdöttrar vara när mammor kommer för att umgås lite extra? :)

Ärligt verkade de rätt så glada så vi satte oss med de hemma i vårt kök och spelade Monopol. Det var väldigt länge sedan jag spelade detta spel som jag tycker tar alldeles för lång tid och så hade jag bara två stationer och elverket så inte direkt så att jag kände att jag var nära en vinst …

Ann-Louise däremot köpte allt hon kunde, Tilda hamnade i fängelse 3 gånger och fick vid ett enda tillfälle ta sig runt så ja, det blev inte så mycket spel vilket gjorde att vi efter kanske 1 timma gav upp Monopol och satt och pratade runt bordet och det var så mycket mer intressant än att köpa låtsasgatoir med låtsaspengar.

Även om jag ibland kan få lite migrän av tonårstiden så måste jag också erkänna att jag älskar att sitta och prata med de. Mycket klokhet finns och kanske därför jag även älskar mitt jobb som har verkligen med denna ålder att göra <3

Nu dricker jag lite kaffe i sängen, vaknade 7.45 vilket är otroligt ovanligt och om en stund ska jag lämna min Ipad som är nu laddad med säsong 2-3-4 av Case de Papel och säsong 2 av Mindhunter, två serier som mor har sett säsong 1 av och vill gärna se fortsättningen på.

Hoppas du får en skön start på denna lördag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *