Påverkad av denna tragiska nyhet …

Varje morgon när jag har åkt bil till jobbet har jag lyssnat på Energy där Adam Alsing var frontfiguren på morgonen tillsammans med Messiah Hallberg och Klara Doktorow.

Vid flera tillfällen har jag tänkt skicka ett meddelande till de på Instagram för att tacka för den trevliga underhållning och leenden som jag alltid får när jag lyssnar på de men så har tyvärr aldrig gjort det.

I måndags när jag satt i bilen (har ju varit annars hemma senaste två veckor) tänkte jag att det var märkligt att Adam inte var med och tänkte faktiskt på Corona men så viftade jag bort de tankarna då de kändes osannolika. Osannolikheten var nog det som nu har hänt och helt plötsligt har Covid-19 fått ett ansikte <3

Kanske att vi nu alla tar sjukdomen på större allvar, att vi blir mer medvetna om att den inte enbart drabbar de som är äldre och sjuka men att vi alla kan faktiskt insjukna i det på ett allvarligare sätt än vad en vanlig influensa innebär.

Jag har aldrig träffat Adam Alsing men har blivit, likt många som har under åren sett honom leda olika tv och radio program, otroligt påverkad av denna tragiska nyhet.

Bilden är hämtad från Aftonbladet.se

Hoppas att du utmanar flera änglar däruppe i din allmänbildning som har fascinerat mig dagligen <3

Vila i frid …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *