När Berith påminner dig om att du är …

Efter en nästan sömnlös natt igår tittade jag inte ens på någon film när jag gick och la mig tidigt. Tvärtom blundade jag, somnade och trots att jag vaknade en kort stund mitt i natten kunde jag inatt somna om. Vaknade vid 7 och kunde verkligen konstatera hur skön en natt sömn är <3

Tog min vanliga promenad runt Pickesjön som nu har fått sin tredje tavla. Det som är extra mysigt med denna är att Berith, Nicoles extra mormor, har målat den och sett till att den får förgylla, med två andra som någon annan har hängt upp tidigare där, den där promenaden eller löpturen som många tar runt denna sjö.


Imorgon är Påskledigheten över, jag ska till jobbet men det ser ut som att även vi lärare har nu fått rekommendationen om att jobba hemifrån från och med denna vecka. Ska till skolan helt enkelt imorgon för att få lite mer information kring detta och även för att ta hem några böcker som jag måste ha för att kunna bedriva distansundervisning hemifrån.

Jag hoppas att vi får åtminstone åka till jobbet 1-2 ggr i veckan vilket vi troligtvis får men spekulerar inte förrän informationen kring denna nya direktiv är lite mer tydligare för mig.

Det är verkligen en omställning för många av oss på olika sätt <3

2 thoughts on “När Berith påminner dig om att du är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *