Söndagsutflykt till Gekås …

En väninna sa till mig en gång när jag hade kanske bott här i Sverige i 3-4 år att man kan inte bo i Sverige utan att ha åkt till Ullared. Det gjorde jag men hade inte varit där på ca 13 år.

Denna söndag tog vi dock en utflykt dit och just idag var det mer luftigt där än att gå och handla på ICA här i Borås. Inte alls mycket folk, inga som helst köer vid kassan och social distansering på 3 meter kunde hållas utan några som helst problem.

Redan från bilden vid parkeringen kan man se att vi behövde inte tränga oss bland andra. Någon berättade att några av matställen har redan hunnit gå i konkurs vilket märktes då få hade öppet.

Målet med utflykten (förutom att ha något att göra denna lite gråare söndag) var att köpa några sällskapsspel vilket vi gjorde … bland annat.

Den största anledningen till att jag inte är så förtjust i Gekås eller liknande enormt stora butiker är att jag blir yr av alla produkter som finns precis överallt (mår på riktigt illa insåg jag idag) och att det slutar oftast med att man köper lite mer än vad man hade tänkt …

Helt plötsligt blev det en rätt så dyr söndagsutflykt för min del vilket inte alls var meningen :)

Vad tror du? Fick vi med oss dessa Ola Conny & Morgan kuddar?

Jag undrar: vem köper de och varför? :)

Något vi dock köpte med oss är dessa Morgan chips som är riktigt goda har jag hört.

Vid 14 var vi redan hemma och med mina två timmars sömn i kroppen är jag rätt så trött redan … Hade förresten på mig mina nya denim från Replay, ett märke jag inte har haft på mig på kanske 10 år?

Gekås och Replay helt enkelt idag, ca 10 år senare …

4 thoughts on “Söndagsutflykt till Gekås …

  1. Haha ja det kan man undra vem vill ha dom i soffan ?? haha inte jag. Har heller inte varit på Ullared kommer nog inte heller, min värsta mardröm är att min kompis i Halden ska kidnappa mig, och säga att vi ska till Strömstad!! och sen bara att hon swishar förbi Strömstad.. ;) ;)
    Nu måste jag fråga igen, skrev till dig på Insta å jag undrar vad det är för skåp du har under tv…å är det samma kulör som på dina skåp i köket? Som jag älskar den färgen har jo samma i mitt kök tack vara dig ;) trevlig söndag Kram Monica

    1. Hej! Förlåt att jag glömde svara på frågan kring skåpet men det är min väninna Ulrica som köpte den (vet dock inte var) och målade om den med samma kulör som köksluckorna samt bytte handtagen på den så att det blev en helt ny möbel. Förstår dig angående Ullared, inte alls min grej men det blev en söndagsutflykt och med tanke på omständigheterna så är det nog den bästa perioden nu att åka dit då vi var inte många i butike … Kram och detsamma till dig <3

    2. Men när du träffar henne igen 🤗 kanske du kan fråga? 🙏🏽🙏🏽 Om du kommer ihåg ?🤗😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *