Love by Lola erbjudande …

I samarbete med Love by Lola

Vi går mot sommaren och även om semesterplanerna kanske får ändras beroende på vad som händer nästkommande månader så blir det ändå sommar och sol.

Tänkte denna Påskhelg därför ge dig 15% rabatt på hela utbudet på bikini och baddräkter från Love by Lola där du kan välja olika storlekar på överdelar och nederdelar vilket jag personligen är väldigt tacksam för. Många märken ger inte samma möjlighet vilket blir en omöjlighet för många av oss.

Erbjudandet gäller fram till söndag 23.59 så välj bland alla härliga färger och modeller. Koden som ger dig 15% rabatt är michelacastellari15 Klicka HÄR för att komma till deras hemsida och njut av känslan att sommaren är snart här genom att drömma dig bort en stund <3

Invigde den svart/vita nu när vi vår på Falkenberg Strandbad och simmade i den varma bassängen.

Bra passform och olika modeller på bikini så att alla kan hitta just den modellen de föredrar.

Sedan tidigare har jag även bland annat den gula (väldigt ”Påskig” i färgerna) och min dotter har tagit över en grön som är ursnygg på henne.

Happy shopping!

Själv ligger jag och tittar på Netflix. Fick åter tryck över bröstet med svårigheter med andningen. Troligtvis är lungorna fortfarande påverkade efter den jobbiga hostan jag hade för numera 4 veckor sedan men efter en tablett så lättade det tack och lov.

Därför blir det en extra lugn kväll för min del <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *