Falkenberg strandbad …

Igår strax före lunch tog Nicole och jag bilen till Falkenberg Strandbad, ett underbart spa som jag självklart har hört talats om men aldrig tidigare besökt.

Vi kom vid lunch så vi passade på att ta en längre lunch i väntan på vårt rum. Skönt att sitta med havet som utsikt och det var bara 4-5 bord upptagna på den stora restaurangdelen så ingen trängsel alls, tvärtom.

Även på spa avdelningen som vi självklart gick direkt till efter incheckningen var luftig med få gäster så alldeles perfekt för alla som kanske vill och har möjligheten att byta miljö lite samtidigt som man vill följa de aktuella rekommendationer.

Vid 18 tiden bytte vi om för att njuta av tre rättersmiddagen som ingick i spa paketet.

Maten var helt ok men inte mer än så kan jag väl tycka. Å andra sidan kommer man kanske inte hit för det kulinariska men för att njuta av att bara ”vara” vilket denna miljö lyckas verkligen med.

Vid frukosten var det bordsplacering och så fick man frukosten på en bricka då frukostbuffén hade under rådande omständigheter bytts ut mot denna variant.

Vid 9 var vi sedan åter på The Retreat Spa där vi låg och kopplade fram till utcheckning. Mysig och varm miljön dit jag önskade att jag hade kunnat stanna ett par nätter till och tagit med mig någon pocketbok.

Vårt mysiga sovrum i ljuvliga nyanser med balkong mot havet.

Skönt att komma iväg om så även bara för en natt och nu är vi hemma igen och gosar nu ikapp med Molly <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *