Grattis, nu 71 år!!!

Och denna onsdag blir mor 71 år, GRATTIS !!!

Gick imorse till Kafé Orion för att köpa lite frukost till henne som jag sedan lämnade strax före 8 utanför hennes dörr på en stol hon har där.

En bulle med födelsedagsljus i, en räksmörgås och lite Påskgodis. Efter att jag hade gått ringde jag för att gratulera och för att säga till henne att hämta det som fanns utanför dörren. Lite annorlunda nu när man inte ska träffa de som är i riskåldern men vid 11 tiden skulle hon till en park och ta en picnic med en väninna i samma ålder och på lite distans.

Det blir trots allt lite kaffe bulle firande i naturen för hennes del så tacksam för att dagen bjuder på sol <3

Nu ska jag packa för att idag ska Nicole och jag iväg en natt.

2 thoughts on “Grattis, nu 71 år!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *