Min egna Påskpresent …

Startade min morgon med att gå till sjukgymnasten på City i praktiken här i småstaden. Efter 5 månader då jag har haft väldigt ont i höfterna är smärtan sedan 3-4 veckor borta. Om det beror på laserbehandlingen jag har fått för sista gången idag eller om det bara är tillfälligheterna vet jag inte men så glad för att slippa den och så håller jag tummarna för att den inte kommer tillbaka.

Gick sedan och tog en grön juice i väntan på att inredningsbutiken Mariella skulle öppna.

Igår gick jag till butiken för att kolla hur mycket denna läckra golvlampa som kan vara utomhus vägde så tittade in idag precis vid öppning för att hämta den och bära hem den.

Känner ni igen den där känslan om att man vill ha typ ALLT? Så kände jag framförallt för denna delen av butiken. Feminint, flörtigt och romantiskt och hade lätt kunnat göra åt ett årslön där på några minuter …

Och söte Charlie var där och vaktade så klart <3

Såååå nöjd med min köpta lampa som kommer från italienska Kartell och modellen heter Kabuki.

Så ser den ut på en bild jag googlade fram och den ska i slutet på veckan flytta ut till balkongen där den ska vara under sommaren <3

Min egna Påskpresent till mig själv och så otroligt glad för den <3

8 thoughts on “Min egna Påskpresent …

  1. Wow, den lampan och speglarna som du hade fotat, letar efter en snygg spegel, en rund men nu tyckte jag dom ojämna såg lite coola, ut? Men det kanske man tröttnar på….? hmm

  2. Vad är det för behandling du har gjort med din höft?? Har jätte problem med min och haft i flera år nu…

    1. Har du kollat upp så att det inte är artros? I mitt fall var det inte det men fick en laserbehandling på 4 tillfällen och smärtan är borta. Jag hoppas bara att den inte kommer tillbaka …

    2. Japp, ingen artros. Enbart muskelärt, fått kortisonspruta 2ggr men blev bara hjälpt av 1 ett kort tag.. Sjukgymnast gav faktiskt upp för att vi fick bakslag hela tiden. Hade en väldigt duktig fysioterapeut och vi krigade på, men vi fick till slut ge upp. Men tack för svar

    3. Så jobbigt med smärta men be om en laserbehandling om det kanske hjälper? För min del gick smärtan bort men om det är bara temporärt vet jag inte just nu …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *