En mumsig toarulle …

Tänk om man hade haft aktier i företaget Lambi som tillverkar årets produkt för man måste väl ändå säga att toalettpapper har sällan uppmärksammats så mycket som dessa veckor…

Hade redan bestämt mig för några dagar sedan att jag skulle till Annicka som driver Byttorps finbageri då jag såg på deras sociala medier att de hade hoppat på trenden om bakelser som ser ut som toa papper :)

Som ni kanske förstår så säljer de väldigt bra av dessa då det är trots allt lite underhållande att göra humor av det märkliga mänskliga beteende att köpa upp stora lager av toa papper ifall det blir en toa kris …

Självklart har de en massa annat gott på denna personliga konditori som ligger väldigt smart till om man kommer likt mig med bil.

Varför inte köpa lite mumsig fika samtidigt som du stöttar med ditt köp denna verksamhet som har drabbats, likt många andra, av att företag inte har några live konferenser för tillfället och därför inga fika stunder som en tråkig konsekvens.

Jag har smakat och ätit och lovar att den är värd varenda kcal. Har inte ens något ”dåligt samvete” för att jag föll för denna vita runda frestelse <3

Vid 8 imorse var jag och hämtade min Ipad som mor har fått låna och som hon hade lagt utanför dörren 2 minuter tidigare (vi ska inte träffas live just nu) så har under dagen laddat några nya (för henne) serier och dokumentärer så att hon nu åter kan underhålla sig.

Nu har hon lite mer att titta på när hon nu ”tvingas” i största möjliga mån undvika mänskliga kontakter i grupp eller med andra överhuvudtaget.

Förutom aktier i Lambi skulle man nog haft de även i Netflix för misstänker att de har fått många nya kunder …

2 thoughts on “En mumsig toarulle …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *