Påskägg mot Italien …

Påsken närmar sig och försökte hitta Påskägg online att skicka till mina syskonbarn i Italien men troligtvis pga. den stränga karantänen som råder i mitt hemland så var alla de för barn helt slut på de italienska sidorna jag tittade in på.

Löste det hela med att köpa svenska sådana och istället för att själv plocka lösgodis till påskäggen (känns inte som en bra idè med lösgodis just nu) köpte jag redan klara som jag sedan skickade iväg tillsammans med de t-shirten och shorts jag hade köpt på Ralph Lauren i NY förra sommaren som jag hoppas kommer till användning denna sommar <3

Självklart fick även deras katt Mia lite Påskgodis och min syster får istället vänta tills hon fyller år i slutet på april <3

Nu håller jag tummarna för att posten i Italien fungerar och levererar då jag googlade fram mig till informationen om att den funktionen är inte i karantän tack och lov …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *