Att ha jobbat hemifrån …

Igår kväll hände samma, tryck över bröstet och svårt att andas.

Medveten om att jag repeterar mig men bästa beskrivningen är just att det känns som om någon röker på mig och jag kan inte andas ordentligt (känner exakt samma just nu också). Igår var jag dock inte hemma ensam (vilket kändes tryggt) och så visste jag att de prover de hade tagit natten innan inte visade på något just då. Efter några timmar kändes det bättre tack och lov och jag kunde somna som en prinsessa <3

Idag har jag jobbat hemifrån vilket är möjligt nu när våra elever får distansundervisning.

En kollega la ut den här bilden som nog beskriver vår nya tillfälliga verklighet på Google meet, Zoom eller vad man nu väljer för att bedriva sin undervisning.

Imorgon ska jag spela in några lektioner så att jag bjuder på lite variation gällande vad vi gör på lektionstiderna online.

Dagen har helt enkelt gått fort då jag har haft 4 lektioner och möte och nu ska jag sätta på lite kaffe och titta på nyheterna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *