Ålderstecken?

Igår åkte jag ner till kusten för att njuta av det vackra vädret vid havet. Det blev en promenad men mamma mia, vad det blåste =)

Vi gick in på vägen till en gårdsbutik som sålde bl.a. både ägg som godis. Självklart handlade vi lite för att stötta lite verksamheten som jag tycker är så gullig den finns kvar. Den hittar du på Ringvängen 3 i Äspevik <3

Den påminde mig lite om när jag kom på semester till Sverige och vi tog cykeln från stugan till en butik på landet som sålde det mest nödvändiga plus godis så klart …

Då det är lågsäsong hade de inte lika mycket som de brukar men kan inte låta bli att tänka att det troligtvis är ett tecken att man inte längre är 20 att jag tycker att sådana här ställen är så mysiga.

Den här lilla busskuren då? =)

Det var ganska skönt att komma in till värmen igen efter dessa 6 km. Vackert men längtar till att det blir lite varmare helt enkelt och framförallt att det inte blåser som det gjorde vilket bilden nedan kanske tydligt visar :)

Nu ska jag få lite morgonpannkakor, mums på det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *