Att sakna sällskap vid promenader och ombre …

Helg och sol. Älskar när fåglarna börjar sjunga och man känner, när man går utanför dörren, den där doften som påminner om att ”våren/sommaren är snart här”.

Satt på en kopp kaffe och tänkte om ett par timmar ge mig ut på en promenad för en sådan här dag är det underbart att ge sig ut i naturen. Måste erkänna att jag saknar att ha hund när jag går … Har mer eller mindre haft hund sedan jag var 18 och att inte hålla i en koppel och att inte ha någon som springer bredvid mig känns faktiskt väldigt tomt när jag är ute och går.

Den dagen jag inte längre kan motstå tanken på en valp kommer jag att falla =) och blir åter hundägare …

Valde förresten ombre på mina naglar häromdagen och konstigt nog har jag aldrig haft det innan <3

En softare och mjukare nyans än fransk manicure som är lite skarpare i sin kontrast. Har fått frågan kring vad formen på mina naglar heter om man går på salong och vill göra de liknande.

Tror att formen heter ”ballerina” för personligt gillar jag inte den breda och raka formen som många väljer. Föredrar när nageln smalnar av lite men, som med allt annat, är smaken olika vilket är underbart för annars hade alla sett likadana ut vilket hade varit högst tråkigt …

Får se om det blir kusten idag eller inte …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *