Baby boom eller skilsmässor?

Ibland inser jag att jag kanske är lite väl cynisk när jag tolkar vissa situationer. Anledningen till min reflektion är att jag har hört flera säga att iom. den halvkarantänen vi lever i så kommer det att inträffa en baby boom som ett resultat av detta.

Lustigt tänkte jag, när jag satt i bilen på väg hem från jobbet, då min tolkning av dagens situation är av helt motsatt karaktär. Jag tror nämligen att vi kommer troligtvis att se flera skilsmässor och tyvärr ökad misshandel som en följd av att vi spenderar mer tid i hemmet (tänker då framförallt på de länder där medborgarna lever i hemmet med stora restriktioner gällande deras vistelse utanför dörren).

Som med mycket annat så lär vi med tiden få reda på om karantänen medförde en ökning av bebisar i samhället eller av Tinder profiler :)

One thought on “Baby boom eller skilsmässor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *