Kom & köp …

Nu behöver jag just din hjälp eller rättare sagt, min dotter och hennes klass behöver ditt stöd då de har börjat försäljningen av Newbody produkter för att kunna bekosta delar av studentfesten nästa år.

Titta gärna in HÄR för att köpa sockar, sportbehå, linnen, boxershorts, underkläder mm. Bra priser, bra kvalité och just sådana produkter som man alltid behöver/använder då de tillhör de där basplaggen.

Inga festtoppar för i ärlighetens namn: hur ofta festar man? =) HÄR finner du istället det som alltid behövs och utbudet är för både män och kvinnor <3

Om du så handlar ett par sockar så gör du min dotter överlycklig och mig med för jag får då möjligheten att känna mig som en cool mamma som kan hjälpa sin dotter och klass med denna försäljning vars pengar går till den där avslutningen (nästa år) som de nog har sett fram emot sedan de började på gymnasiet <3

Varorna som beställs kommer till min dotter så bor man inte i Borås tillkommer 70:- för porto om varor ska skickas vilket hon gärna gör …

Så snälla: IN och KÖP HÄR !!!

Tackar ödmjukast <3

4 thoughts on “Kom & köp …

  1. TOPPEN! jag ska köpa!
    Pratade om NB häromdagen men känner ingen som säljer.. men detta blir kanon känns lite som man känner er, å kul och bidra ;) Kram Monica… ska fixa senareidag… men har barnbarnet just nu… <3

    1. Hej! De kommer till min dotter och när varorna kommer till henne får man swisha ca 70:- för portot om de ska skickas. Skriver in det i inlägget för hade missat detta, sorry …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *