Frågor & svar …

Var och när är du född? Jag föddes den 8 november 1971 i Bologna, Italien.

Vad skulle du aldrig köpa gällande kläder? Jag har svårt för blommiga blusar och klänningar (kan finnas något enstaka undantag) samt volanger som jag tycker är sällan smickrande.

Skulle du vilja ha hund igen? Ja, självklart, älskar både katter och hundar <3

När var sista gången du skrattade högt? Det skedde faktiskt för ca 2-3 veckor sedan under en lektion i italienska. Jag visade hur man drar upp axlarna när man säger ”non lo so” = jag vet inte det. När hela klassen gjorde det utan att jag sa det till de brast jag i en härlig skratt som snabbt smittade av sig då vi undrade vad någon utifrån hade tänkt om de hade sett oss dra upp och ner axlarna samtidigt.

Favoritplagg? Jeans och jeans jacka.

Sneakers eller high heels? Sneakers !!!

Vad är ditt livs största prestation? Att vara mamma.

Vad är din största hemlighet?

Tror du att människor som inte känner dig har förutfattade meningar om dig? Ja, det tror jag men hoppas också att när de väl träffar mig får de möjlighet att revidera sin åsikt.

När grät du sist? Minns faktiskt inte men misstänker att det var när jag såg något tv-program där någon får hjälp.

Vad gör du en ledig dag? Troligtvis Netflix, speciellt om det regnar ute …

Är koppen halvtom eller halvfullt för dig? Beror nog på vad det handlar om men om jag innan alltid utgick för att den var halvfullt så har jag tyvärr pga. erfarenheter börjat utgå från halvtom.

Vad har du för drömmar? De som jag skulle kunna förverkliga är min efterlängtad resa till Montana (som jag har bokat och avbokat 3 ggr) och att skriva en självbiografi.

Vem har lärt dig mest i livet? Får nog svara att jag har nog lärt mig mest av mina erfarenheter, både positiva som negativa.

Om du fick 100.000:- att spendera idag vad skulle du göra med de? Hade nog velat ta en resa med min syster och syskonbarn, min dotter och mor. Då det är dock stängda gränser just nu och pengarna måste göras åt idag så får det bli en Rolex eller Cartier klocka som även är en ”investering”.

På vilket sätt gillar du att bli överraskad? Jag är nog svår att överraska då jag just i de lägen utgår tyvärr alltid från att överraskningen är större än vad den blir. Brukar säga att Blake i Dynasty med sina överraskningar till Krystle förstörde för mig. I ett avsnitt frågar han henne om hon vill äta italienskt eller franskt och tar henne till privatplanet för att sedan flyga till Italien eller Frankrike… Ni fattar =)

Ostron eller pizza? Enkelt: pizza. Gärna dock italiensk med rucola, parmaskinka, mozzarella, kapris och vitlök …

Vad saknar du mest av Italien? Jag trivs och älskar Sverige men självklart saknar jag att prata mitt eget språk, känna dofterna och smakerna från mitt hemland men även humorn som skiljer sig lite åt från den svenska.

Vad gör du om 10 år? Non lo so …

One thought on “Frågor & svar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *