Ny behandling för ansiktet …

Igår eftermiddag gick jag till Klinik Villastan där jag provade min väninnas Ann-Louise favoritbehandling: PRX-T33 som är en ny nålfri ”Art of antiaging” som passar alla hudtyper och kan utföras under årets alla fyra årstider (ingen ljuskänslighet).

Genom att TCA och väteperoxid interagerar på cellulär nivå kan man nu genom att massera in dessa i din hud få en smärtfri antiåldrandenivå utan nålar. Som sagt, Ann-Louise favoritbehandling just nu <3

Behandlingen är helt smärtfri och huden kändes återfuktad, en känsla som jag finner så otrolig skön samt att den även ökar produktionen av kollagen, viktigt då min hud har mer och mer förlorat sin spänstighet.

Jag tillhör de som älskar alla typer av skönhetsbehandlingar, bara att erkänna och kommer den en ny så testar jag mer än gärna …

När jag ändå var där och då det var över 1 år sedan sist jag gjorde det frågade jag Ann-Louise om hon även hann lägga lite lite Restylane runt konturen av läpparna, bara lite som sagt då jag har redan fylliga sådana.

Älskar formen och älskar även läppglansen hon applicerade på de <3 Märket är Jane Irdale, färgen heter Pink Candy och ska nog köpa den till mig samt lägga den i mitt Påskägg =)

Påsken närmar sig och då Ann-Louise skulle leverera några krämer så kan jag berätta att de även levererar presentkort om du inte har möjligheten att gå/åka till Klinik Villastan och bor i Borås innerstad.

Hemkörning på krämer och presentkort, fantastisk initiativ tycker jag! Bara att ringa till de på kliniken så kommer den vita bilen på bilden med hemleverans <3

HÄR till deras hemsida.

6 thoughts on “Ny behandling för ansiktet …

  1. Hejsan! Jag tycker läppglanset är superfint😍 Men när man googlar på färgen ser det jätterosa ut. Är det så?

    1. Hej Åsa, tuben är rosa men när du får på dig den så är den inte så rosa som den ser ut att vara. Gå till Klinik Villastan (om du bor i Borås) då de har en test så att du kan prova nyansen på dina läppar men den är inte så rosa som tuben ser ut… Kram på dig!

    2. Var där igår igen för att lämna en sak och då tittade jag på den och på mina läppar blir den inte rosa trots att tuben är väldigt pink … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *