Blommor och thè …

Söndagar verkar inte vara min turdag direkt … Förra söndagen drabbades jag av maginfluensa och denna söndag hosta, förkyld och ont i halsen, dock ingen feber.

Då rådande policy är att vi inte får jobba om vi inte är helt friska så får jag stanna hemma imorgon. Som tur är har jag bara två lektioner på måndagar så använder mig av Classroom för att skicka någon uppgift som mina mina elever kan jobba med trots min frånvaro i klassen …

Denna vackra bukett blommor fick jag som ”krya på dig blommor” igår och även om de inte har lyckats få bort hostan så är de otroligt vackra att titta på … Jag blir glad av fina blommor <3

Natten till idag kunde jag inte somna. Försökte med det mesta men vid 3.30 hade jag fortfarande inte somnat så gick upp och drack thé. Med tre timmars sömn i kroppen hoppas jag inte behöva lida av några sömnsvårigheter inatt <3

Nu ska jag ge Molly mat så att hon inte gnäller vid 4 tiden. Finns få saker som är så irriterande som en gnällig katt när man vill sova =) Det ljudet de har är verkligen skapad för att få den tröttaste människan att gå upp och ge de mat eller vad de nu vill =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *