PINK …

När jag kom hem igår efter jobbet hade jag tid för att fixa mina naglar och då jag gillar att byta färg efter 2-3 veckor med samma så tänkte jag mig en lite ljusare rosa nyans.

Dock insåg jag väldigt snabbt att den var väldigt PINK och även om jag inte gillar och lever efter det där med ”inte passande för min ålder” så gick jag därifrån med väldigt rosa naglar. Hade självklart kunnat be direkt när jag såg färgen på nageln om en ny men så var det mot deras stängningstid och jag ville liksom inte vara den jobbiga kunden =)

På bilden ser de inte så rosa som de verkligen är men PINK it is nu i minst två veckor.

Sedan jag var liten har jag inte tillhört de tjejer som gillar rosa. Mitt rum i Italien hade tapeter som var mönstrade som moln (ljusblåa och vita) och när det gäller kläder är nog det enda jag äger i rosa två Juicy Couture mjukis set i två olika rosa nyanser. That´s it …

Inom färgpsykologin beskrivs rosa som följande:

”Pink often relates to femininity, and like purple, it evokes ideas of romance and love. The color also brings to mind gentleness, gratitude, playfulness, happiness, tranquility, and innocence and youth”

4 thoughts on “PINK …

  1. Välkommen i gänget😂 Har aldrig gillat rosa men nu när 50 närmar sig så har smaken ändrats.

    1. Eller så är rosa en tantfärg😂 Tänk alla gamla tanter med sina rosa läppstift. Längtar efter att bli en liten skön tant😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *