Olika klädsel denna lördag kväll …

Startade min lördag med en kaffe på Kafé Orion med Babis som uppdaterade mig med senaste nyheterna från Borås. Säg det han inte vet gällande vad som sker i vår småstad…

Efter en kopp kaffe, en kram och löftet att en dag ta bilen och åka och ta en gemensam lunch åkte jag till Pickesjön för att premiärspringa (kan man skriva premiärlöpa eller tror man något helt annat? =)

Jag fryser lite lätt så tre tröjor och väst. Kände mig som en långsam Michelin gubbe men jag sprang runt sjön (3,5 km) och efter det gick en runda till medan jag lyssnade på ett avsnitt av podden Skyldig.

Vilken otrolig vacker förmiddag vi har haft här i Borås …

Hur glada är vi inte att våren är vid dörren? Så glad över detta <3

Höfterna är lite stela men sista veckan har märkligt nog värken minskat (vet inte om det beror på laserbehandlingen jag har fått hos fysioterapeuten) Ska bli intressant att se om smärtan kommer tillbaka …

Min dotter och kompisen Linn inväntar två andra kompisar för att snart gå ut lite men har självklart sett till att ha mina spioner som rapporterar direkt till mig =)

Och medan de har klätt upp sig denna lördag kväll så är jag i morgonrock efter ett skönt varmt bad …

Det sista jag gör är dock att klaga över detta. Ska om en stund sätta på Netflix och titta färdigt på en berörande dokumentär om två bröder och deras livsöde. Dokumentären heter Tell me who i am och finns på Netflix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *