Be a lady …

Du har väl inte missat de 2-3 minuterna av ”Be a lady they said” där Cynthia Nixon (som de flesta av oss känner igen som Miranda i kultserien ”Sex in the City”) talar om dilemmat kring att vara kvinna.

Se den HÄR.

Otroligt välgjord och ett par minuter som får nog de flesta att reflektera kring sina egna val och insikten att oavsett vilket val du hade tagit så hade kritiken kommit ändå.

Tycker dock att man ska även innefatta andra kvinnor i ”they” för min högst personliga åsikt är att vi kvinnor har väldigt mycket åsikter kring andras kvinnor val. Troligtvis inte det som det som har skapat denna video haft i åtanken men min lilla åsikt när jag reflekterade lite kring orden och budskapet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *