Bloppis på Blackstone i Göteborg …

Mamma Mia, var ska man börja =)

I fredags direkt efter jobbet mötte jag upp min dotter Nicole i Göteborg som tog sig dit efter skolan. Vi lämnade våra saker hos en vän och direkt åkte vi med de kläder vi skulle nu sälja till restaurang Blackstone vid Kungstorget där Johanna och hennes underbara väninna Hanna var redan på plats då de hade mer än 10 gånger så mycket kläder/skor och accessoarer med sig.

Detta är Johannas femte bloppis och jag har varit med 4/5 så en årlig tradition jag inte tackar nej till <3

Efter att ha hängt upp alla kläder på klädstänger och prismärkt de så var vi rätt så hungriga då jag inte ens hade ätit någon lunch och ja vid 20.30 tiden så började jag längta efter att sätta mig och njuta av något att äta.

Nicole, Janne och fina Hanna som alltid är med på Johannas bloppisar <3

Vi passade på här att påminna min dotter att hon hade en stor crush för Janne för ca 8 – 9 år sedan efter att ha sett honom i ”Ensam mamma söker”. För ca 8 år sedan bodde både Johanna och jag på samma hotel då vi skulle på någon film premiär med våra tjejer och när Johanna frågade om vi skulle med ute och äta så var Nicole helt salig då även Janne var med =) Hon hade självklart helt koll på sin crush så hon fick sitta och skratta bredvid honom.

Vi alla tog pizza och den jag valde heter Charkuterier, välj den om du vill äta en riktig god pizza, jag blev inte besviken … Alla var dock lika nöjda med sina olika val.

Trots att jag var vrålhungrig orkade jag lite mer än hälften så inga små pizzor direkt …

Nicole och jag åkte sedan till den lägenhet som vi fick låna för kvällen och gick mer eller mindre och la oss direkt. Lite trötta var vi nog allt även om vi inte var i närheten så trötta som tidigare gånger. Bättre lokaler och organisation helt enkelt.

På lördagen vaknade vi utan stress, Nicole lockade lite mitt hår och så gick vipå stan och tog en frukost för att ladda lite.

Vid 10 mötte vi upp Johanna och Hanna utanför Blackstone för att tillsammans med Fredrik (som äger Blackstone) möblera om lite där vi så snällt fick vara och ha bloppisen. Vilken klippa Fredrik var … Han kokade kaffe till oss, såg till att bord flyttades, lampor inte var i vägen så att vi kunde plocka fram alla klädstänger och gå igenom de en sista gång.

Jag hade tre klädstänger och ett bord med denim och skor jämfört med Johanna som nog hade 10-15 klädstänger och två bord med skor och väskor. Mycket finns helt enkelt. Kan verkligen lova att det är en fantastisk möjlighet att FYNDA på dessa bloppisar vilket bekräftas av alla de som med ett leende handlar.

Vi fick även upp den fina ”väggen” för Johannas bok ”Middag hos mig” som du finner HÄR.

Klockan tickade snabbt det sista. Johannas syskon kom för att hjälpa till som de alltid brukar och alltid lika trevligt att ses även om det blir snabba kramar.

Här ser man bara en liten del av allt =) och bakom syns även fyra förväntansfulla tjejer/kvinnor bara några minuter innan 12.

Jag har inga bilder men på mina insta stories @michelacastellari eller hos Johanna syns det otroliga kön som väntade på att få komma in på årets bloppis. Galet roligt som alltid och man är aldrig riktig beredd på den anstormningen som är precis första timman. Känslan när man tror att man har koll tills man inte har det längre =)

Första 1 1/2 timma är då det är mest tryck men taktiken ser olika ut för alla. Vissa började istället med ett glas bubbel i baren och väntade in att de som var först in hade provat och köpt det de skulle och kanske även hängt tillbaka något. Olika strategier helt enkelt …

Nicole fyndade ett par byxor, en top och en mysig jacka hos Johanna så oavsett ålder så har man verkligen möjligheten till billig shopping.

Janne fick på sig en paljettes klänning och genom att prova den och posera glatt i den fick han sålt den till en av de kvinnliga bloppis besökarna. Han tog även av sig byxorna för att tydlig visa längden på klänningen. Vad gör man liksom inte för att hjälpa sin fästmö sälja? =)

Bloppisen varade 12-15 och 15.15 såg det ut så här i den delen där vi så snällt hade varit. Ni förstår att vi var effektiva när vi röjde undan allt.

Fredrik som äger Blackstone bjöd på ett glas bubbel och ett stort TACK till honom som öppnade upp för denna möjlighet. Så otroligt bra lokal och perfekt då alla som kom kunde sätta sig och ta ett glas eller äta något.

Nicole och jag hade packat ihop allt och ställt en våning ner. I väntan på en vän som skulle hjälpa oss ta hem allt så satte vi oss med Johanna och sällskap. De åt men då vi skulle iväg nöjde vi oss med att titta på denna goda rätt som vi måste tillbaka och äta någon gång. Hur gott ser inte detta ut?

När vi var tillbaka i Borås vid 19 gick Nicole på bio med vänner och jag sjönk bara ihop i sängen med min katt och tittade på Netflix.

Tack Johanna och alla andra för ett otroligt välorganiserad bloppis och tack alla ni er som kom <3

Nu är klockan 7 denna söndag och ska nog gå upp och koka lite kaffe för att sedan återgå till sängen en stund till <3

2 thoughts on “Bloppis på Blackstone i Göteborg …

  1. Tack för fina fynd hälsar jag som köpte en vacker siden skjorta av dig och din dotter. Hoppas på flera bloppisar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *