Förberedelser inför lördagens BLOPPIS !!!

Tror nog inte att många förstår som inte själva har haft det att det ligger en hel del jobb bakom en bloppis speciellt om allt inte ens finns i samma stad och man på det jobbar heltid. Man får puzzla ihop allt så gott man kan men otroligt kul att många uppskattar denna numera årliga tradition som Johanna ordnar och där jag själv får vara med <3

Lite handlande i form av klädstänger, kassar, galgar och prislappar gjorde jag som tur är redan i måndags (då jag är febrig nu) och allt förutom en kasse som ska köras till Göteborg imorgon finns nu just i grannstaden där 3 andra kassar och två lådor väntar.

Jag åker till Göteborg på fredag direkt efter jobbet och Nicole tar bussen på fredag eftermiddag så att vi möts där vid 17.30 för att köra allt på plats, packa upp och prismärka så allt är klart inför lördagen. Vi passar på att sova över där vilket gör att det hela blir lite extra skönt …

Johanna ska även lotta ut en bok och tror att även de finns att köpas på plats <3

Glöm nu inte BLOPPISEN på lördag mellan 12- 15 på Blackstone (nära Hotel Avalon).

Passa på att smaka på deras mat (deras pizza är otrolig god), njuta av ett glas bubbel och shoppa nytt och vintage till helt FANTASTISKA priser! Ta med dig väninnan, systern, mamman eller alla för det kommer att finnas kläder i olika storlekar och olika stilar där alla har nog möjligheten att fynda.

VÄLKOMNA!

Bilden ovan är tagen på tjejresa i Barcelona och dessa drinkar var riktigt mumsiga =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *