Gräddvit shopping …

För en vecka sedan beställde jag hem byxor och kavaj samt köpte ett linne här i småstaden från samma märke för att testa vad jag helt ville ha men insåg idag när jag testade allt igen (då jag var annars tvungen att snabbt returnera) att jag ville ha både kavaj och linne =)

Anledningen är att detta set är inte vitt men mer gräddvit så skönt om man har två överdelar som passar till byxorna. Kavaj och byxa till konfirmationen blir det iaf. med någon beige top under.

Vill ni ha länken till märket finner du den HÄR.

Nu återstår det att hitta något till min dotter att ha till konfirmationen för den klänning hon hade beställt tror jag blir lite för urringat för detta kyrkliga tradition så vi får hitta helt enkelt något annat <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *