Gårdagens besök hos en fysioterapeut …

I maj hade jag kommit igång lite med lite löpning och träning men med den operationen jag gjorde i somras och alla dess komplikationer samtidigt som jag även fick och har ont i höfterna sedan 4 månader tillbaka med en ihållande smärta som inte riktigt vill ge med sig så har jag inte tränat eller gått mer än vad jag har behövt.

Efter magnetröntgen ländrygg, vanlig röntgen på höfterna där inga av dessa visar på några anomalier så har jag igår fått träffa en fysioterapeut som undersökte, tryckte och ja, ont gjorde det när han tryckte på ett speciellt ställe men då jag även blir lite svullen på benen och fötterna (inget man ser med blotta ögon) men som jag tydligt märker då jag blir lite röd) så är det svårt att säga vad det är.

Fick även lite laserbehandling som jag även ska få redan nästa vecka igen då mitt försäkringsbolag har godkänt 4 träffar hos fysioterapeuten.

Har nu fått dock veta att jag får röra mig men om det gör allt för ont så får jag självklart stanna upp och det jag ska rikta in mig på gymet är cykling och rodd mer än trampmaskiner som belastar höfterna. Jag ska helt enkelt sätta igång cirkulationen i de samt har jag fått vissa rörelse jag ska göra även hemma dagligen.

Då jag har inte rört mig speciellt mycket denna höst och vinter så känner jag att det är dags att ta tag i detta men för att komma igång tills jag tycker att det är roligt behöver jag den där extra moroten och då räcker inte en god hälsa och en snyggare kropp då dessa är inget som syns snabbt.

Nu har jag gjort en deal att från 1/3 köra 3 träningspass i veckan fram till slutet på juni och gör jag detta så får jag en morot som är alldeles perfekt =)

Mitt mål är även att gå ner 4-5 kg tills jag väger vad jag vägde på bilden nedan och genom att ha på mig fram till juni så blir det den där viktminskning som är sund …

Jag har aldrig haft som mål att vara smal för numero 1 gillar jag kurvor och numero 2 så ser man bara äldre ut än vad man är i min ålder om man tappar för mycket vikt (inget som kommer att inträffa i mitt fall lovar jag =) så mer en kropp som rör på sig och orkar <3

Blir lite spännande att se hur höfterna reagerar om det nu är en inflammation för är det något annat får undersökningarna fortsätta vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *