Febrig, lite illamående men med en semla i magen? =)

Idag har både Nicole och jag varit hemma lite febriga och jag med illamående. Egentligen hade jag åkt ända till Lerum för när jag vaknade kände jag mig bara lite febrig men på stationen, väl framme, kände jag bara att ”det här går inte så bra” så vände och tog buss och tåg hem igen.

En liten jobbig start för att sedan ligga hemma (förutom en liten utsticker i snöstormen för att handla något att äta till oss) i soffan med min dotter och titta på något så spännande som ”Gossip Girl”. Hahaha! Somnade en timma i sängen för ofta kan man sova bort lite influensa tycker jag …

Illamående la sig vilket resulterade att vi tog 2 små semlor från Kafé Orion som ligger bara 200 m. från vår lägenhet, en klassisk och en med Nutella då min dotter gillar inte mandelmassa.

Egentligen har jag inga svårigheter att hålla mig ifrån dessa bullar med grädde i men så kände jag att vi kunde följa lite denna tema dagen när vi ändå var hemma lite röda med ont i kroppen. Kanske att de skulle fungera som en liten medicin? =)

Har du ätit någon idag eller tillhör du de som avstår dessa onödiga kcal?

2 thoughts on “Febrig, lite illamående men med en semla i magen? =)

  1. Jag äter gärna semla. Men jag tål inte gluten och det är svårt att få tag i glutenfria. Göra egna blir inte av . :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *