Göteborgs Horse Show …

Igår vid 15.30 tiden kom min väninna Tania med dottern Adelle och hämtade upp mig för att åka till Scandinavium och titta en stund på Göteborgs Horse show som kanske är en av de största evenemangen i Sverige för alla som älskar hästar.

Hur magisk vacker är denna Frieser häst?

Lite orutinerad var jag kanske då jag inte hade kollat på programmet så noggrant. När vi kom 16.30 (vi hade kvällsbiljetter) så var det dressyr, en gren som är väldigt vacker att titta på men är man ett barn så tycker man nog majoriteten efter att ha sett tre stycken ryttare att det blir lite långtråkigt vilket även vi vuxna nog upplevde när sista hästen intog scenen.

Fantastiskt duktiga men har man med sig ett barn och är inte den som kanske själv har ridit dressyr är nog hopptävlingen den som tilltalar mest men den satte igång senare på kvällen och då hade vi redan lämnat Scandinavium.

Vi avslutade med lite shopping och när jag såg dessa käpphästar blev jag åter den lilla hästtokiga tjej som galopperade runt i träskor (för att det skulle låta äkta) med min svarta käpphäst som jag hade fått från min moster.

Har alltid gillat dessa helt fantastiska djur och har fortfarande kvar den där resan jag velat göra sedan jag var 15 och som jag har bokat och avbokat vid 2-3 tillfällen i dags läge. Måste göra den innan jag blir 50 iaf. <3

Drömresan är att åka till Billings Montana och driva boskap eller vilda hästar i en vecka från Montana till Wyoming eller tvärtom beroende på när jag kan åka. Resan kan göras bara 2 ggr om året och fick inte ihop det när jag hade butik så får ta tag i detta inom en snar framtid …

Vid 19 tiden gick jag hem till en vän och Tania och Adelle åkte hem till Borås. Det blåste en hel del när jag gick i regn och blåst på Avenyn så väldigt skönt att sedan krypa ihop i soffan under ett varmt täcke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *