Fynda på lördag!!!

Min väninna Johanna (som har skapat ett Facebook event där bilden nedan är tagen ifrån) ska ha sin årliga BLOPPIS och för fjärde gången är jag också med vilket är fantastiskt kul.

Hur mysigt låter inte detta? Själv har jag med mig främst helt nya kläder som nu säljs för mellan 10-15% av ordinarie pris så du vill inte missa detta om du gillar att FYNDA!!!

Johanna har inte bara några kläder, hon kommer med en hel butik typ =) Tror därför att alla kommer att hitta något som lockar och storlekarna varierar mellan XS-L <3

VÄLKOMNA!!!

3 thoughts on “Fynda på lördag!!!

 1. 10-15% av ordinarie pris? Johanna har väl fått 99 % av allt i olika samarbeten så ordinariepris borde vara 0 kr. Tycker hon är fräck som säljer det hon fått gratis.

  1. Hej! Jag säljer mina varor för ca 10-15% av ordinarie pris när det gäller Johanna vet jag att hon säljer väldigt billigt. När du skriver som du gör verkar du mest spekulera och så vill jag påminna dig att om hon skulle ha fått något för ett samarbete så är det en slags betalning så hon har all rätt i världen att sälja något hon kanske har haft på sig en säsong för att sälja vidare till någon som gladeligen köper till ett billigt pris. Du är välkommen till Göteborg att fråga henne direkt istället för att insinuera något. Billigt blir det oavsett och tror att många gläds för det, hoppas det =)

  2. Hej kära Mikkan

   Jag köper alla mina kläder så har rätt att sälja till vilket pris jag vill.

   Tar inte emot kläder gratis.

   Men det är helt upp till var och en om man vill fynda kläder för 50kr plagget.

   Ingen tvingar dig att komma. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *