En eller två produkter du kanske ”behöver”?

Igår när jag kom till jobbet insåg jag att jag hade glömt mobilladdaren (IGEN) och kände mig snabbt stressad över detta.

Många av oss har skapat ett slags behov av att alltid vara anträffbara vilket självklart kan även bli en onödig stressande faktor.

Frågade om någon hade en laddare och då räckte en av mina kollegor fram ett armband som hon hade köpt av några elever som pluggar sista året på ekonomi linjen och som säljer just dessa mobilladdare/armband i sitt UF företag, en kurs som många väljer för att få möjligheten att känna på hur det är att driva företag.

Dessa elever har valt att sälja just denna produkt, en mycket smart idé då man glömmer ofta de där sladdarna lite överallt samtidigt som dessa laddare förvandlas även till ett snyggt armband.

En svart låda med svart kudde gör dessa perfekta även som presenter, en av de två jag köpte ska jag själv ge bort till en lika virrig person som mig, åtminstone när det gäller att glömma sin laddare. Han har en Samsung, jag en Iphone men de har i sitt utbud både för dessa två olika märken samt två storlekar så att de passar både män och kvinnor.

Bilden nedan är lånad från deras hemsida HÄR.

HÄR kan du köpa din egna men de har nog flera än de som finns på hemsidan så maila de om just din inte finns där.

Ca 180:- så slipper du glömma den där rackare till laddare =)

Ett annat tips på UF företag är några andra av mina elever som säljer underbara värme och kylkuddar som är perfekta när man kanske har ont någonstans eller bara för att det är skönt med lite värme eller kyla när vädret bjuder på motsatsen.

Dessa värme/kylkuddar beställer du via deras Instagram eller genom att maila till: cherrystoneuf@gmail.com

Två tips på ungdomar som testar att driva företag och som självklart skulle bli överlyckliga om någon av er kommer med sin beställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *