Gräddvit kostym set …

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för Wakakuu

Idag tog jag bilen till jobbet då jag ville komma hem i tid för att göra några ärenden på stan.

Var först och hämtade ut en beställning jag hade gjort på Wakakuu då jag redan nu vill börja titta/prova och köpa något till både mig och Nicole då vi ska till Bologna i slutet på maj. Anledningen är att min systerdotter ska konfirmeras och självklart ska jag som gudmor och moster vara närvarande.

Vad tycker du om dessa byxor och kavaj i en gräddig vit nyans? Settet är inte helvit men lite silvrig vit (måste kolla igen när det är åter ljust ute) men vit vit är den inte.

Byxorna är i storlek S och även om de satt lite tajta vid midjan så var det inga problem att få på mig de samt andas =) och så ska jag ner tre/fyra kg innan maj så då kommer de att sitta alldeles perfetto plus att Nicole kan också ha de. Kavajen är i storlek M och så köpte jag idag ett linne som är i samma serie så ska prova allt tillsammans för att sedan bestämma mig.

Märket är Stylein och finns att köpa HÄR.

Apropå vita nyanser så kom Nicole häromdagen med vita rosor till mig med en gullig biljett där hon hade skrivit att hon älskar mig <3

Omtänksamt att tänka på mig på Alla Hjärtans dag och gå och köpa dessa till mig med sina egna pengar. Ni vet den där känslan man har när man är tacksam men man vill inte att ens barn ska lägga sina tjänade pengar på oss föräldrar … Hon köpte så klart även blommor till sin pappa och familj <3

Klockan är nu 18, Molly ligger och sover på mina ben i soffan och ska snart resa på mig för att skölja av håret från en inpackning som har verkat en liten stund.

Jag är inte den som direkt tvättar håret dagligen då jag tycker att processen är urtrist =)

One thought on “Gräddvit kostym set …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *