Alla Hjärtans dag …

Även om det inte är en självklarhet blev jag också firad på Alla Hjärtans dag med bland annat vackra vita rosor den dagen då de flesta köper röda.

Jag älskar nämligen vita rosor oavsett traditioner och betydelser.

Kom hem för ett par timmar sedan och nu är de i en vas och jag hoppas de håller länge så att jag får njuta av de.

I Julklapp gav jag ett par örhängen från Chanel till min dotter som är otroligt snygga men ville inte ha exakt som henne så gissa glädjen när dessa låg i ett vackert inslaget litet paket.

Svåra att fota men de finns annars på deras hemsida även om de i verkligheten är större än vad man tror att de är.

Så nöjd så med en blommor, paket, bubbel och en massa smått och gått att äta.

Viktigt en sådan dag (om vi nu behöver en dag för att påpeka detta) att älska sig själv lite extra genom att rensa bort negativa tankar och erfarenheter. Till er som förstår mitt modersmål en fantastisk dikt här nedan.

Hemma igen, min dotter ligger i soffläge med Molly som sover hos henne. Min lilla jobbade igår kväll till midnatt och ska så göra även ikväll. Starkt av henne att göra det dessa sista två dagar på lovet men å andra sidan så är hon ofta ute och äter med vänner. Med två Marbella resor som väntar denna sommar så gäller att spara då studiebidraget räcker inte till restaurangkvällar och resepengar och hon är medveten att det gäller att tjäna själv ihop sina pengar och hon är duktig på det även om det kommer att göra lite ont i hjärtat när hon ska iväg och jobba om ett par timmar …

Lite blödig är jag nog allt =)

Ska snart också inta ett skönt Netflix läge denna regniga och gråa lördag eftermiddag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *