Att vara mor till en Lady …

Så fort jag vaknade denna lediga fredag gick jag till City för att köpa lite frukt och juice för att ta ett stop på Kafé Orion där jag köpte vaniljhjärtan och så hem för att ställa fram Nicoles paket denna Alla Hjärtans Dag.

Hon fick ett vackert fat från Mateus då hon samlar på servicen i nyanserna beige och grått, en foundation som hon ska hämta ut i den nyansen hon helst önskar till sin hud, en ”Love Boat” från Lush att ha i badkaret och så något lite smått annorlunda.

Nicole har fått titeln Lady =)

Det var en kollega på jobbet som berättade att de hade givit bort detta till ett par som då fick titeln Lady & Lord så googlade och fann att man kan köpa en bit mark i Skottland och med detta även rättigheten att få titeln Lady eller Lord.

Vill du veta mer så titta in HÄR <3 (inget samarbete)

Ett folder med en liten bok, certifikat och plastkort för eventuell besök på sina marker. Ja, jag kanske överdriver lite men vill Nicole åka dit och se sina ca 3 kvm mark får hon göra det =) En gång om året tror jag att någon tar emot ägarna och visar vilken del man äger …

Numera får jag helt enkelt niga för min dotter Lady Nicole Castellari <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *