Ledtråd till min dotters Alla Hjärtans dag present …

Kunde knappast tro mina ögon när solen tittade fram idag efter några dagar som har präglats av regn och blåst. Såååå himla härligt! Älskar när det blir ljusare och varmare <3

Vid lunch körde jag ut min dotter till sin farmor för att sedan gå till Klinik Villastan där jag fick en glow peeling, ni vet en sådan man kan göra dagen innan en speciell dag eller som mig bara för att man känner att man behöver lite extra lyster vilket jag verkligen fick.

Efter peelingen hämtade jag bilen och körde till Pickesjön där jag gick en enda runda runt sjön på 3,5 km. Egentligen ville jag gå två rundor men råden jag har fått är att inte anstränga höfterna fram tills jag har träffat fysioterapeuten vilket jag ska göra nästa torsdag.

Ska bli riktigt spännande att se vad han/hon säger och rekommenderar mig att göra och framförallt att se om de övningar kommer att göra en skillnad.

Förutom det är jag även svullen på vissa områden (fot, vrist, händer) och är lite extra rosa/röd där så kanske att allt hänger ihop? Läkaren tog ett blodprov på mig häromdagen och så ska jag träffa honom om ett par veckor igen för att fortsätta där vi slutade sist.

Vet ni vad jag längtar efter nu? Att sitta ute i solen, ta ett glas bubbel och titta på folk …

Det kanske dröjer ett tag innan det är möjligt men nu går vi mot ljusare tider och bara det faktumet underlättar.

Nicole är ute med vänner och inser att hennes tonårstid är verkligen mer social än vad min var vilket jag är extrem glad över. Ikväll får hon dock inte vara ute lika länge som igår för jag kan inte somna förrän hon är på sitt rum =)

Önskar dig en skön kväll och kanske att du fixar frukost i sängen till din älskling imorgon? Det är vad jag ska göra för min dotter när jag tågar in till hennes rum med någon Alla Hjärtans dag present.

Ledtrådet till vad hon får är: vårt efternamn och något som finns men som du inte får i handen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *