Best dress goes to …

Vilket regn och blåst vädret bjöd på igår när jag skulle ta mig till Göteborg vid 14 tiden. Från stationen hem till min vän är det bara 4 minuter promenad men i det vädret var jag tacksam för min väldigt varma vinterjacka med luva så att jag kunde gömma mig under den för att slippa se ut som en dränkt katt väl framme.

Tanken var att vi skulle ut på middag på kvällen men det blev en nyttig sallad, film och sport i pyjamas hela söndag eftermiddag/kväll.

Vädret gjorde att man inte riktigt kände för att ge sig ut och en middag på stan var inte riktigt så lockande som att ligga i soffan under en gosig och varm filt medan regnet smattrade mot fönstren.

Älskar regniga söndagar så att man kan mysa in sig i hemmet utan att ha dåligt samvete för allt man borde göra …

Natten till idag har det varit Oscarsgalan, en gala som lockar många tittare världen över för den paraden av vackra klänningar när kändisarna anländer och för nyfikenheten kring vilka som kommer att vinna dessa guldiga priser.

Bland de jag har sett så tycker jag att denna helt magiska klänning i silver från Oscar de la Renta var bland de snyggaste jag har sett och Scarlett Johansson såg ut favolosa i den. WOW!

En annan vacker klänning från Armani Pivré är denna vita på Renee Zellweger som även vann priset som bästa skådespelerska.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA РFEBRUARY 09: Renée Zellweger attends the 92nd Annual Academy Awards at Hollywood and Highland on February 09, 2020 in Hollywood, California. (Photo by Amy Sussman/Getty Images)

Det måste vara så roligt att få ett tillfälle att klä upp sig på ett sådant sätt, något de flesta inte riktigt har någon riktig anledning till och det säger jag medan jag nu är hemma från Göteborg och går runt i en oversize t-shirt och blött hår då jag har precis tvättat det.

Ingen Oscargala här men väldigt roligt att få ta del av lite glamour just den natten på året som jag förknippar med just det ordet.

4 thoughts on “Best dress goes to …

    1. Håller verkligen med dig …
      En dröm att för en enda gång få tillgång till bästa stylisterna för att sedan få njuta extra mycket av de där söndagarna i myskläder =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *