Att lyckas med det (o)möjliga …

Vaknade redan vid 4 denna söndag morgon för att slumra till igen i en timma vilket var skönt även om för de flesta är 5 en söndag alldeles för tidigt =)

Strax före 8 var jag på Kafé Orion och tog en kaffe med Babis, den lite äldre greken som dagligen sitter och äter sin frukost där. Ensam med stor moral för att man ska göra det rätta för sig så nu när jag är ledig passar jag på att ha den där morgonstunden med honom. Idag pratade han om den där schnitzeln han vill att vi ska åka och äta på Limmareds Värdshus vilket jag har lovat att vi ska så fort våren kommer.

Säger/skriver det igen: har någon en etta eller tvåa i stan eller i närheten på bottenvåning eller där hiss finns meddela mig gärna. Han är så värd att få hitta sin egen lägenhet då han just nu delar boende.

Gick och handlade lite filmjölk och kattmat och sa la jag mig tillbaka i sängen och tittade en timma på Netflix medan tvättmaskinen är på och innan jag snart ska åka till Göteborg.

Jag måste vara den enda människan på jorden som äger en Iphone 11 PRO Max och tar suddiga bilder. Hahaha! En skandal =)

Ska nog sätta på en kopp kaffe och njuta av den innan jag begär mig mot grannstaden … Hoppas du får en mysig och skön söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *